Workshops

Ik kan verschillende workshops aanbieden. Op dit moment staat er niks in de planning, maar misschien heb je interesse? Vul hieronder je adres in en welke workshop je aanspreekt. Je bent nergens toe verplicht, ik voeg je alleen toe aan een lijst waar ik naar toe mail als ik een nieuwe workshop ga geven.

Workshop creatief boekbinden

Maak je eigen boek! Boekbinden is een vak apart en voor veel mensen net een stapje te ver. Maar het hoeft niet perfect te zijn! Als het je eigen boek is, mag het karakter hebben en dat is wat we in deze workshop proberen te bereiken. Een zelfgebonden boek met gevonden papier, tekenpapier, gekleurd papier: wat je maar wilt. Deze workshop wordt op twee avonden/ochtenden gegeven, omdat er gelijmd wordt en er dus ook droogtijd nodig is.
Prijs: 45 euro (inclusief materialen)

Workshop stempels snijden

Stempelen is een snelle manier om een plaatje te reproduceren. En door dat makkelijk te herhalen kan je er leuke dingen mee maken. Het principe lijkt erg op linosneden, maar dan heel klein. Leer de trucs en ga het zelf proberen.
Prijs: 25,00 euro (inclusief materialen)

Workshop Linosnede

Een enkele tekening maken is fijn, maar een serie reproducties maken is nog veel leuker! Het traditionele linosneden beleeft een revival en het is duidelijk waarom: op een simpele wijze kan het patroon herhaalt worden. Het snijden in linoleum zelf is al heerlijk rustgevend, en het afdrukken va de print is altijd weer een verrassing!
Prijs: 25,00 (inclusief materialen)

Workshop Handletteren

Handletteren is wat het zegt; met de hand letters tekenen. Niet te verwarren dus met kalligrafie (decoratief letteren met speciale pennen) of typografie (de kunst van het zetten en drukken met letters). In deze workshop leer je de basisprincipes van het tekenen van verschillende lettervormen. 
Prijs: 25,00 (inclusief materialen)

Cursus Handletteren (en krijtletteren)

Wil je echt alle ins en outs weten van het handletteren dan kan je deze cursus volgen. In 6 weken oefenen op allerlei lettersoorten, want oefening baart kunst! Naast het tekenen met pennen op papier wordt er ook een les besteed aan het schrijven op krijtborden. Handig voor mensen die een mooi reclamebord voor hun werk nodig hebben, of voor thuis.
Prijs nog te bepalen

Ladies Drawing Night

Wat is dat nou weer voor truttigs? (Dat zou ik zelf als eerste denken!) Maar hoe lekker zou het zijn om ’s avonds met een paar vrouwen een paar uurtjes te tekenen? Er wordt geen les te geven, maar we geven elkaar wel feedback. Een glaasje wijn (of thee) er bij, wat te snoepen, beetje kletsen en eindelijk weer eens lekker tekenen! We bedenken zelf de opdrachten en kunnen af en toe iemand uitnodigen die op een creatief vlak bezig is en die ons op een andere manier kan laten kijken…
Prijs nog te bepalen

Cursus creatief tekenen

Precies natekenen, oefenen met technieken, perspectief tekenen, dat is nodig om een heel goede tekenaar te worden. Maar daar gaat deze cursus niet over. Deze cursus probeert in 6 weken die nare tekenaars-block te verhelpen. Hoe krijg je inspiratie? Hoe ontwikkel je je stijl? Waarom weet je vaak niet wat je moet tekenen? Je hebt wel zin, maar waar begin je? Dat gaan we aanpakken door allerlei tekenoefeningen te doen en door verschillende materialen te gebruiken.
Prijs nog te bepalen

Cursus tekenen (basis)

En wil je wel goed leren tekenen? Dan gáán we aan de slag met de oefeningen in perspectief. En dan gáán we vooral oefenen met kijken (echt zien!) en natekenen! Stillevens maken (klinkt ouderwets, maar kijk: een cactus, een Penguin-boek en een hippe kandelaar zijn ook een stilleven!) en modeltekenen (heerlijk die gezichtsuitdrukkingen en die lijven!) en vooral heel veel oefenen maken een betere tekenaar van je!
Prijs nog te bepalen

Cursus tekenen (gevorderden)

Genoeg van die lesjes? Dan gaan we gewoon door, aan de slag: tekenen! Heel veel meer oefenen, meer portretten, modellen en stillevens. Want blijven tekenen en oefenen is de enige weg naar succes! (net zoals bij pianospelen en sporten…. mijn moeder zei het al)
Prijs nog te bepalen

(Je kan dit formulier meerdere keren invullen als meerdere workshops je aanspreken)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s